Google+ Followers

söndag 12 augusti 2012

Släktkalas och guldfynd

Oj det känns nästan som jag haft lite semester från bloggandet..men jag har varit lite busy med alltmöjligt. Har jobbat en hel vecka. Roligt att träffa alla jobbarkompisar igen och de få barn som kommit tillbaka efter sommarlovet ! Den riktiga starten sker på torsdag, då blir det ett härligt liv i luckan !
Detta veckoslut har varit helt underbart med hela-halva släkten på plats på vår sommarstuga. Vi har firat 21+23+"28" = 92 års  ;-) kalas med go mat, gott sällskap, plockat massor med kantareller och bara haft såå skoj tillsammans !


En stor gemensam nämnare i vår familj är kärleken till naturen och att vandra i skogen och njuta av vad den ger..och idag då vi hittade "Moffas kantarellställe" skrek vi som galningar av lycka (hoppas ingen annan svampplockare hörde oss) och Sofia som hade kameran med sig lade sig i mossan för att föreviga skogens guld ! Vår kantarellskörd idag räcker till många såser i vinter ! Min pappa skicka just ett sms och berättade att de fick 29 minigrippåsar fyllda med kantareller att lägga i frysen !!
Nu sitter vi och njuter av lugnet och väntar på OS-avslutningen. Utanför har solen gått ner och havet ligger som en spegel.

Tack alla nära och kära för ett fint veckoslut !!

Ha en bra börja på veckan alla !

  Kram

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar