söndag 1 juli 2012

Retroburkar

En regnig dag förra veckan röjde jag lite i källaren och hittade en påse med några härliga gamla kaffeburkar. Det visade sig vara gubben som hittat dem då han röjde där i vintras och sparade dem för han tänkte att jag nog ville ha dem till nåt ! Så bra han känner mej ! Nu då jag i min tur hittade dem visste jag genast vad jag behövde dem till..
Hoppade i bilen och fyllde en kass med blommor för 5 € från blomtorget och så allt med ut till skären !


Nu pryder de väggen på köksverandan
Kaffeburkarna är nog från den tiden då man for över till Umeå för att hamstra kaffe o.dyl. Jag har ingen aning om hur gamla de här burkarna är, kanske nån annan som vet ?
En vecka av min semester har gått och nu har jag redan blivit "vikovill" och det är det bästa tecknet på att man riktigt börjar koppla av ! Nu ska jag njuta av två hela "mor-dotter dagar" med Sofia här ute i skärgården. Vi ska bara sola, simma, fiska, köra båt och äta gott och fint semesterväder har också utlovats !

Sköt om er !

Carina

3 kommentarer:

  1. Gamla plåtburkar är riktiga skatter som det borde vara förbjudet att slänga bort :)) Snyggt med sommarblommor i! Önskar dig två fina mor-dotter dagar!

    SvaraRadera
  2. Det blev ju fint! Låter som om du har en bra tid och har rätt att få vara vikovill mellan varven. :o)

    SvaraRadera
  3. Nice!Här väntar jag på semester, snart...... på fredag då blir det Pärlan ,´med hela gänget!

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...