Google+ Followers

onsdag 25 juli 2012

Lampor får nya kläder

Trivs som fisken i vattnet just nu. Vi lever skärgårdsliv och tar mest dagen som den kommer och jag känner att det är just så semestern ska vara, lungt tempo, göra det du vill, på ett ställe där du trivs ! Jag är ju inte den typen som bara kan sitta stilla och glo, så jag har pysslat en del med att "piffa" upp bastubyggnaden. Inga stora projekt men lite målat och nya detaljer, det behövs inte så mycket för att det skall kännas nytt och fräscht !
Idag har tre lampor fått nya kläder, eller rättare sagt två för den ena bytte jag ut helt och hållet !
Hittade en helt ljuvlig lampskärm i svärmors garage och det visade sig att det hade varit en plafond i min mans barndomsrum ! Så här såg den ut:

 Satte mej vid symaskin i bastukammaren och sydde med havsutsikt..
min 24 år gamla Husqvarna funkar perfekt !
 (på bilden syr jag gardiner, det får ni se i ett senare inlägg) 

Klädde den med lite gammalt gardinstyg och då blev den hur fin som helst ! Synd att jag inte fotade lampan som hängde där förut, men den var en sån där 80-tals rottinggrej som man kan dra upp och ner...


På väggen i samma rum hänger två andra 80-tals lampor som skule behöva lite ny look ! Spraymålade trädelarna och sydde lite till av gamla gardiner...

FÖRE
EFTER

Blev riktigt nöjd med mina lampor och är hur ivrig som helst att piffa till fler saker på ett enkelt sätt. Det här kostade mej bara en sprayburk (3,90 €) !

Fortsättning följer .....

Ha de lysigt !

Carina

1 kommentar:

  1. Så fina lampor! Och det är så roligt att förändra och piffa utan att det kostar nåt särskilt!
    Kram Eva

    SvaraRadera