Google+ Followers

söndag 4 mars 2012

Vintern när den är som bäst !

Oj vad jag (vi) behövde det här veckoslutet ute på skären ! Strålande väder, fantastisk stjärnhimmel, lugn och ro, frisk luft, sovmorgon, god mat, go samvaro och skön motion ! Och allt detta på ett dygn !
Dagtid har det dock varit rörelse ute på isen för ute vid Kala-Janne har det varit skoter dragrace och trafiken dit har varit minst sagt livlig förbi vår stuga ! Bilar, skotrar, skidare, cyklister, promenerare, mopedare.osv


Trevligaste fordonet var dock en gammal hederlig traktor som kördes av två trogna skärigrannar som ser till att vägen ut till villan är öppen !


Fin traktor med

två riktigt söta skärsbor vid ratten! :)
Besökte oss gjorde också dottern Sofia med pojkvännen Kristian och vi hade en skön samvaro med dem på "Solsidan" med korvgrillning och solbad !

Mot Solsidan

Fina grillpinnar täljdes och

grillkorv mumsades..mmm ! (kolla in Leia, liite korvsugen ! )

Men SNÄLLA ge mej meera KORV !

Ah vad underbart !

och lite MinttuKakao gjorde susen !

Sedan i kvällens mörker efter att beundrat stjärnhimlen, med alla synliga planeter, grillade Tom entrecote mitt i vintern ! Gissa om det smakade !


En tradition som jag och Leia har då vi är på skären på vintern är att skida runt Domarskär på söndagmorgon och det gjorde vi även idag ! Det var så underbart fint, jag ville aldrig att skidturen skulle ta slut !
Mera skidande blev det nog för vi hade varken bil, skoter eller chaufför så jag skidade och Tom och Leia promenerade hela vägen hem till Grånne, med ryggsäck och två pulkor fulla med packning ! Det var ett bra avslut på en skön minisemester ute i skärgården ! Nu en vecka jobb och sen vintersemester på riktigt !

Skön ny vecka allihopa !

Carina

2 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en härlig helg! Jag blev nästan lite avis på den den stjärnhimlen och att få sova på villan!:) Vi vandrade över isen till vår villa idag också, underbart fint!

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar vårvinterhelg. Superfina njutnings- och naturbilder!

    SvaraRadera