Google+ Followers

tisdag 6 mars 2012

Ny förvaring

Oxveckorna börjar vara till ända, åtminstone för min del då jag började titta i almanackan. Efter 10 veckors oavbrutet jobb så har jag äntligen en vecka semester nästa vecka och därefter är det inte många "hela " veckor före det blir sommar ! Nästan en liten panikkänsla infann sig då jag insåg att nu börjar det RUSA iväg SNABBT !
Hinner knappt sätta min fot i hobbyrummet heller, vet inte riktigt vad jag sysslar med och vart tiden rusar iväg. Har en massa ideér men kommer liksom inte igång !
Nåja har i allafall virkat färdigt min lilla korg till lilla stolen på lilla wc:n ! Sånt går ju bra att göra framför tv:n där jag tyvärr ofta blir sittande vissa kvällar ! Vårtrötthet ?Nu sitter jag också framför tv:n och ser på Äntligen hemma och kvällens program var ganska bra faktiskt, med några fina ideér att sätta bakom örat ! Och eftersom jag är kvinna så kan jag ju faktiskt göra en tredje sak samtidigt som jag bloggar och ser på tv, som tex att stansa ut blommor ur gamla Allers .......kom på en påskig idé plötsligt ! :)


....men resultatet av den idén får bli till en annan dag..nu sängen och lite deckarspänning...mycket tidig (05.30) väckning imorgon !

God vecka !
Carina


1 kommentar:

  1. Samma fiilis här! De va som om du skrev om mig! Vill så mycket men hinner ingenting! Vi får rycka upp oss! :o)

    SvaraRadera