Google+ Followers

tisdag 8 november 2011

Tova en tvål till pappa

Snart är det farsdag och vad ska man ge, vad ska man köpa !! Alltid lika svårt med papporna, de har ju det mesta redan och inte behöver de nåt heller om man frågar dem ! Att göra nåt själv är ju alltid uppskattat och här kommer ett litet tips på en sak som jag inte tror att så många pappor har ! Tova in en tvål i ull, så får pappa en personlig tvål som lätt tar bort smutsen från händerna ! Man behöver tvålar (billiga finns i flerpak på de flesta varuhus ), ull (finns på Tiimari och Sinooperi åtminstone) och tallsåpa. Vill man tova in garn, så använd yllegarn !
Så här blev mina:


Om man tovar in garn ska det vara 100 % ull så fstnar det bäst !

Hur man gör kan ni läsa här och det här kan man mycket väl göra med barn också ! Bara att sätta igång och tova in tvålar till hela släkten om inte till farsdag så är det ju ett bra julklappstips också ! Vill man inte tvätta sig med dom så är de en fin dekoration i badrummet och ger även en god doft ifrån sig ! Lycka till !

God fortsättning på veckan !
Carina

4 kommentarer:

 1. Så fina dina blev! Ett bra tips som Storasyster i stugan, kan fixa själv.

  Må gott!
  -mona-

  SvaraRadera
 2. Så fina :) Tvålar har jag själv aldrig tovat, har stannat vid tanken hittills! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt vackra tvålar du har gjort!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. tack för trevlig blogg! Eftersom att jag har både tvålar och ull så blir detta perfekt julklapp i år. Tack för tipset!

  SvaraRadera