Google+ Followers

torsdag 10 juni 2010

Hemma hos....

En dag efter jobbet var jag och Tina bjudna till hem till Anna ! Hon ville bjuda på mat och vi skämtade om att det absolut måste vara tre rätter om vi ska komma ! Så förväntningarna var stora ! :)
Det är så roligt att komma hem till Anna f
ör de bor i ett gammalt rött trähus med vita knutar och Anna har verkligen en förkärlek till färgerna rött och vitt. Överallt fanns det små trevliga detaljer att beundra och det rödvita återkommer lite här och där.

Se här bara på de små söta hjärtan hängda på en gammal stör i taket i köket !

För att pigga upp oss hade Anna gjort den godaste smoothie jag nånsin smakat.
Den var gjord på svarta vinbär, banan och apelsinjuice ! Så himla god ! 10 poäng. Muggarna var naturligtvis vita och skedarna röda och allt serverades på en tjusig rödvitrutig bricka !
Det var alltså rätt nr 1 !

Efter att avnjutit den och tittat på roliga bilder i fotoalbum, fick vi sätta oss vid ett mysigt dukat bord, naturligtvis med rödvit duk, och så fick vi en delikat pasta med bl.a.broiler, tomat, fetaost och goda toast till ! Vi njöt av mat, omgivning och sällskap ! Rätt nr 2 avklarad !

Anna har alltid pratat om den underbara natur som finns i deras omgivning och efter maten rustade hon oss med mygg/fästingspray, stövlar och "lippisar" och så vandrade vi iväg ut i skog och mark. Efter en stunds vandring kom vi till ett ställe i skogen där det plötsligt dök upp våtmark och ett vackert litet träsk. Den lilla skogsväg vi vandrade på var kantad av hjortronblom och getpors. Vi fick också uppleva en sagolik "knytteskog" som verkligen var så trollsk så vi bara viskade då vi gick där (för att inte väcka de underjordiska !).

När vi kom hem från vår vandring doftade det gott av kaffe och nybakt i hela huset ! Det var Annas mångsidige man som hade fixat bärpaj och kaffe till oss ! Helt otroligt !
Det blev alltså en trerätters middag ! :)
Tack Anna för en fin kväll och jag känner mej lycklig och glad över att ha så trevliga
och färgstarka personer att jobba med varje dag !
Dreamteam lives on !

Skön semester Tina !

2 kommentarer:

  1. det inlägget blir man glad av...du har en fin blogg carina!

    SvaraRadera
  2. Gillar :)!! Vi hade en super kväll, kunde inte starta min sem på bättre sätt :) !!
    Kram!

    SvaraRadera