onsdag 11 maj 2016

Trollslända av glasmosaik

Idag har jag varit på sista Taito-kvällen för denna termin. Måste erkänna att jag inte fått så mycket gjort de senaste gångerna, men uppskattar ändå kvällarna där, i inspirerande miljö och med härliga damer som sällskap ! Och allt fint material man får köpa...som tex material till en glastrollslända som i år också blev morsdagspresent till mamma och svärmor.

 I påsen finns 9 st glaspärlor och  4st "glasvingar. Man kan köpa set med liten limtub i eller ett set utan. Jag valde att köpa en större tub silikon, som man också kan använda till annat !
 Sen är det bara att ta en klick silikon och fästa mosaiken på tex sten.
Tyckte de här blev så fina så jag köpte mera mosaik idag. Fina gåvor att ge bort eller bara att pryda trädgården med. Superroligt sommarpyssel att göra med barn !! Silikonet tål vatten men inte kyla, så man får plocka in dem till vintern.

Nu försöker jag fundera ut vilket material man kunde återbruka för att göra det här med barnen på dagis...

I övrigt firades morsdagen i år på en restaurang i växthusmiljö som heter Linds kök och finns i Närpes. Otroligt god mat och alla fyra mammor som blev uppvaktade stortrivdes och njöt av mat, miljö och sällskap !


Sen var det också dags att fira en fyrbent 1 åring !

Bella 1 år  9.5. 2016
Nu sitter jag här i soffan och är "nykter" (ska på blodprov imorgonbitti) ..men sen får jag gå ut i skogen med barnen och då ska jag nog packa ner en stoor smörgås och myki kaffe !

Ha de gott !

Carina

1 kommentar:

  1. WAO, så fina sländor du har gjort!!
    Perfekt och unik present som passar alla, inte minst mammor :)
    Mysigt ställe "vår" Växthusrestaurang :)
    Ha de gott!

    SvaraRadera