tisdag 1 mars 2016

Skottdagen i kristallskrud !

Nu måste jag bara få bomba er med lite naturliga vinterbilder från igår, 29.2.2016. Vi har vintersemester och skulle lägga upp nya tapeter i vardagsrummet där hemma...men men vem vill lägga upp tapeter då vädergudarna för en gångs skull är med oss vecka 9 (då vi har sportlov i Vasatrakten och det brukar vara allt annat än bra väder) !! Vi stack iväg till skärgården och har njutit varje stund hittils...tapeterna får vänta lite till ! Igår morse var det det helt magiskt väder och jag var ut från kl.7 på morgonen och bara njöt och fotograferade !
GRYNING

FÖRMIDDAG

Skottdagen kunde istället hetat Kristalldagen, det var så magiskt vackert i naturen av glittrande snö och iskristaller ! Hoppas på mera sådana dagar..om inte så finns det ju alltid tapeter att klistra upp på väggarna !

Nu blir det i alla fall skäribastubad i källvatten från Boskär...hm gubben som fyller år idag tror säkert man blir yngre om man badar i källvatten !! Ha ha !

God fortsättning på sportlovet alla som har ! 

Vinterhälsningar från Domarskär !

Carina


2 kommentarer:

  1. Bra att få finvädret dokumenterat, man glömmer så lätt!
    Dina bilder är fantastiska!
    Ha en fin fortsättning på lovet, och tapetseringen :)

    SvaraRadera
  2. OJ, vilka fina vinterbilder ! Skottdagen var nog en kristall dag men dagen efter var inte så tokig heller..Hoppas källvattnet gjort sitt och ni "yngrats" trots gubbens födelsedag. Tack för idag säjer vi från Gamlis.

    SvaraRadera