torsdag 15 oktober 2015

Höstlov med kvalitet !

Ångrar inte en sekund att jag valde vara ledig hela höstlovsveckan ! Har varit både flitig och lat, precis vad jag behövde ! Tänk att man så många år går och tänker vad man borde göra och så då man äntligen kommer sig för så tänker man men varför man inte gjort det nå tidigare ! Så har jag kännt nu efter att jag fått både köks- och tambursgolv målade.
Visserligen har det tagit 5 dagar innan det var gjort men helt underbart att kunna kombinera det med "skäriliv" dessutom ! Kort båtväg, fint väder och en man som mer än väl och gärna tagit hand om Bellavalpen har gort det möjligt för mej att måla golv några timmar på dagen och spendera resten av tiden ute på sommarstugan !
Det har varit helt magiskt fina dagar, 
speciellt mornar

 och kvällar..
..nästan ingen vind alls, helt tyst och stärnklart ! 

Igår efter att jag målat sista (tredje) varvet så tog vi båten ut till en ö som heter Kopparöfuruskär. Där finns en allmän brygga och möjlighet att grilla om man vill, wc och vandringsstig ! Ett fint ställe att åka till på utfärd !

Båtbryggan är in i en vik
Härlig utsikt både mot Replot och mot SverigeEn som älskade att hoppa omkring på stenarna, hon dök upp överallt då jag skulle fotografera stenar..ön består mest av sten, massor med sten ! Vi vandrade omkring en stund och hittade t.o.m en geocache som var gömd på ön !
På hemvägen körde vi förbi Peter Pan,
 genom Sillhålet
 och till eget skär !
Känns nu ändå som om säsongen definitivt börjar vara över och vi har den långa vintern framför oss ! Hoppas innerligt att denna vinter blir vit och kall, så som en vinter skall vara ! Vill gärna skida och köra snöskoter på dessa vatten om ett par månader !

Nu hem och dra bort målartejp och flytta möblerna tillbaka på de nya golven ! Jeeeee !! 

Höstkram

CarinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar