Google+ Followers

söndag 17 augusti 2014

Tänd ett litet ljus

Vilket fint veckoslut jag haft, både vad gäller innehåll och väder ! Vi har firat sonens 23-års dag och dotterns 25-års dag ute på sommarstugan. Vi har varit ute i skog och mark, simmat, fiskat, ätit gott och bara haft så skönt tillsammans ! Jag börjar säkert bli gammal för jag känner mej så tacksam och glad för varje gång de vill tillbringa tid med mej ! Har förstås bilder från veckoslutet, men min telefon vill inte samarbeta med datorn ikväll..så ni får nöja er med mina ord eller så tar ni en sväng via Sofias blogg, där finns finfina bilder från vårt veckoslut !

Planen var nog att fara hem idag, men hur kan man lämna detta ställe en fin kväll som denna ! Vi har bara 5 min båtväg så det blir att fara tidigt imorgonbitti istället, söndagskvällarna här ute är så sköna då lugnet från båttrafiken lagt sig ! Fast sommarens ljusa nätter är förbi så tycker jag om då det skymmer om kvällarna och man får tända ljus lite här och där ! Hände förresten ett litet missöde häromdagen då jag diskade...

Uups !
 och istället för att slänga bort det söndriga glaset stack jag ner det med min lobelia som växer och frodas i en betongpelare på tomten !
Men nu ska jag njuta lite till av kvällen och finslipa planerna på en resa till Gotland nästa vecka ! Ett resemål som jag drömt om i många år och nu blir det äntligen av ! Så nästa uppdatering blir säkert från Visby ! :)

Tänd ett ljus
och
sköt om er !

Kram
Carina

2 kommentarer:

 1. Tittar in till dig allt emellanåt! Härliga tips och engagemang!
  Njut av underbara Gotland och sensommaren! ♥

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt när mörkret faller och man får tända ljus! Fin ide´ :)
  Har precis skickat iväg fotoboken som jag gjort från vår resa till Gotland i sommar! Ca 530 bilder på 86 sidor! Vilket ställe !!!
  Ha en fin fortsättning och trevlig resa!

  SvaraRadera