Google+ Followers

söndag 13 april 2014

En GLATT veckoslut !

Igår firade vi att vår Sofia blivit klar med sin socionomutbildning ! Det var en glad vårdag med trevliga gäster i alla åldrar och mycket godsaker på kaffebordet ! Som förälder känner man sig sig så stolt och lycklig när ens barn klarat av ännu ett steg på sin vandring genom livet !

Lycka till i arbetslivet Sofia !Här är lite av godsakerna som fanns på kaffebordet ! Hallonmoussekakan från Maxmo hembageri var fantastiskt god och den kan jag verkligen rekommendera till er som skall ordna fest ännu i vår ! Smörgåstårtan har min svägerska gjort och även den otroligt god ! Tack Camilla ! Och tack mamma för de goda småbröden ! Ni ser att jag har haft det bra ställt med bagare ! (allt jag bakar blir bara "pannkaka" ! )

Det bästa med att ordna fest är ju att man fått huset städat och min virkade matta skulle kanske inte blivit klar annars....men nu ligger den på köksgolvet och lyser som en sol !

Påskgräset på bordet har redan vuxit högt, men så är det ju påskveckan som börjar nu också...oj, har visst glömt att plocka in björkris ! Men har faktiskt både syrenkvistar och körsbärskvistar som är gröna och fina redan ! Kanske det får räcka i år...vi kommer dessutom att åka ut till sommarstugan till påsk, så jag tror inte det blir så mycket påskpyntat här hemma ! Isarna försvann i fredags, 11 april, rekordtidigt ! :) Nu ska båten ut ! :)Trevlig påskvecka till er alla !

(kommer att visa lite påskpyssel från dagis under veckan
så kika in vetja ! )

Carina

1 kommentar:

  1. Grattis till socionomen och kram till en stolt mamma! Solgul matta är helt perfekt till våren!

    Skön arbetsvecka till dig!
    Kramis!

    SvaraRadera