tisdag 5 juni 2012

Konservmobil för trädgården

Oj så skönt att alla "måsten" (trots att de varit jätteroliga) nu är över och man får äntligen ta itu med allt trädgårdspyssel ! Jag älskar verkligen allt som har med trädgårdsarbete att göra ! Det är lika roligt att klippa gräs och rensa ogräs som att gjuta betong eller göra en dekoration till äppelträdet ! Idag har jag bl.a lappat hål i gräsmattan med jord som våra trevliga grannar hade för mycket av ! Tack för det ! Inga myggor ännu, perfekt temperatur för kroppsarbete och känslan av välbefinnande infinner sig !
För en tid sen knåpa jag ihop några mobiler av konservburkar, järntråd och plåt ! De hänger nu och dinglar lite här och där i trädgården.

Man behöver plåtsax och ev en Dremel att borra hål med !

Fick användning för mina nya pepparkaksformar som modell



Nu har de hängt där en tid och burkarna börjar rosta men inte figurerna för de är rotfria, så det kommer att bli riktigt snyggt med rost mot det rostfria så småningom ! Såå..kasta inte bort konservburkarna, häng ut dem i trädgården !
Ha en skön fortsättning på veckan !

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...