Google+ Followers

tisdag 11 oktober 2011

Lövkrans

Puh ! Var tvungen att dammsuga, byta sängkläder, dammsuga igen för att få upp värmen idag efter en iskall eftermiddag på dagisgården ! Men nu är huset dammfritt (nåja...nästan), sängarna rena och kärringen varm ! :) och dessutom fixar gubben eld i kakelugnen nu så då kan man väl bara slänga upp fötterna i soffan och njuta resten av kvällen !
Men dagen började inte med kyla, nej det var faktiskt helt underbart väder på förmiddagen med sol, värme och alldeles vindstilla ! Vi vandrade iväg med barnaskaran till stranden för lite äventyr och lek ! Och vi vuxna suckade av lycka än en gång över att ha ett så fantastiskt yrke där man får njuta av naturen och barnens upptäckarglädje !


Upptäcker att man kan skriva sitt namn i sanden på stranden !
Marken i skogen är ju den här årstiden täckt med löv i olika färger och jag passade på att plocka med mej en hög ! Av dem fixade jag hastigt ihop två kransar till dagisdörrarna !

Hjärtligt välkommen in !
Sorry att bilderna är suddiga och eländiga...börjar bli riktigt trött på min gamla kamera..eller så är det jag som blivit darrhänt.... Vill ändå ha en ny....snaart !

Ha de gott och klä på er i höstkylan, imorgon tar i alla fall jag på mej vadderat, vantar och mössa, jag tänker inte städa en kväll till för att bli varm, nån måtta får det vara med tråkjobb ...förresten ska jag på Taitokursen och göra ugglejobb imorgon kväll ! Ho hoo !! :)

2 kommentarer:

  1. Vilken fin krans! I all hast sa du?! Ja, då undrar jag hur dina välgjorda kransar ser ut när hast-kransen var så fin? ;o)

    SvaraRadera
  2. Oj, vilka fina kransar. Undrar om 9-åringar skulle klara av att fixa till såna? Blir sugen att testa i min klass. Fin blogg du har! Anette

    SvaraRadera