Google+ Followers

måndag 11 juli 2011

Betongkuddar, inget att ha i sängen !

En liten paus i skärilivet, ett 12 timmar långt vaktpass vid vår båthamn, från kl.18.00 - 06.00, alltså det gäller att hålla sig vaken hela natten lång ! Det brukar nog gå bra, men ikväll tycker jag det "pickar" i ögonen redan ! Nå jag har ju min dator, energidricka, salmiak och ostbågar så nog ska man klara detta !

Kan ju passa på att visa resultatet av mitt senaste betongexperiment som faktiskt blev riktigt bra ! Jag blandade till betong och hällde det i två  olika stora påsar. Plattade till lite och vek över ena påskanten och satte en tyngd på. Tanken var att de skulle komma att se ut som en kuddar.


Så var det bara att vänta några dagar och idag när vi kom hem öppnade jag "paketen" och de var riktigt fina ! :)Så enkelt och kul att göra betongkuddar  ! Inget att ha i sängen, men nog som fågelbad eller som taklöksfat i trädgården passar de ju bra ! Blir nog fler sådana i sommar !
Hann också en sväng via favoritaffären Minimani och där hittade jag en favoritdotter i full fart med bullaförsäljning ! Måste bara lyfta på hatten åt alla studerande undomarna som jobbar för fullt hela sommaren för att sedan återgå direkt till studierna igen ! Här stod Sofia idag 8 timmar i sträck utan vare sig hjälp eller avlösning ! Puh !

Köp en gris vetja !!
Nu har vi just smaskat i oss de goda semlorna jag köpte av "bullatanten" och kan konstatera att nu just är det inte så dumt att ha nattvaktsjobbet, med tanke på den fina utsikten !


Gonatt alla ni som får sova ! Här vaktar vi vidare !

8 kommentarer:

 1. Oj vad du är fiffig och kreativ Carina! Allt möjligt kommer du på! :) Kuddarna blev jättefina!
  PS! Jag visste inte att du hade en dotter också...trodde att du hade två söner bara...hur gammal är hon då?

  SvaraRadera
 2. Tack Sibbe ! Jag har en dotter, snart 22 år och en son, snart 20 år ! Fina ungdomar båda ! :)

  SvaraRadera
 3. än en gång ett riktigt fint pyssel! Vilken tur att du förutom alla godsaker även har datorn till hands, då kommer natten att gå som en dans :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin ide´med betong kuddarna. Det måste man prova på!

  SvaraRadera
 5. Hittade hit för första gången, men inte sista.
  Trevligt med kuddarna,ha en fortsatt skön sommar
  hälsningar Marika

  SvaraRadera
 6. Hejdu, jag kom på svarsvisit genast :)
  Trevligt här hos dej också.
  Det där med betong ser roligt ut,
  men ännu har jag inte kommit mej för att pröva.
  Ett fågelbad kanske... och om det inte lyckas så kan man ju alltid gräva ner det ;)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig ide det där med betongkuddar... ;o)) Jag har köpt en (om inte två...) böcker om betonggjutning och så småningom ska jag oxå ta mej tid att prova på det.. Kanske det blir en kudde som fåglarna får bada på.... *ler*

  SvaraRadera
 8. hej! har precis hittat till din blogg och blev förtjust i dina betongkuddar! en jättekul idé ju :)) Nu ska jag kolla vidare här bland dina inlägg
  kram Carina

  SvaraRadera