Google+ Followers

fredag 5 juni 2015

Mina vita favoriter !

En annorlunda fredagseftermiddag..ingen brådska ut till sommarstugan, gubben är på jobbgrej och jag är home alone ! Slutade tidigt, for hem och tog fram baden baden, somnade, fick nya rusketusraidat, tog handväskan och promenerade efter gubbens bil, pratade med mamma i telefon, körde till varuhus, köpte mat och lego, körde till blomgård, en vän ringde och sa hon måste ringa en vän, jag gav goda råd på lite mer än 30sek, svärmor ringde, jag sa ja oj ja, köpte jord och timjan, körde hem, drogpåmejträdgårdskläder och planterade om ! ..hu hu..

.................till sist hämtade jag kameran och förevigade det fina vita !

Tovsippa, min absoluta favorit !


Vår bästa tid är nu !

..och jag njöt idag då jag fick laga mat som bara jag gillar (med vitlök och kokos) och jag skrattade gott när det på köksbänken låg en sekatör då jag skulle fotografera ! Så är väl verkligheten för oss som gillar att vara ute i trädgården, verktygen hamnar liksom på fel ställe ibland !


..och vet ni vad..jag är extra glad idag..
det är nåt nytt, fint på gång..

..det börjar på H
och slutar på UND !

Berättar mera nästa vecka ! 

Ha de gott alla !

Kram 

Carina

2 kommentarer:

  1. Vilken fart! Så mycket du hann på en eftermiddag. Fina bilder!
    Så spännande det där som börjar på H...

    Hälsningar Agneta

    SvaraRadera
  2. Jösses, kan man verkligen hinna med så mycket? Kan inte säga annat än bra jobbat och till sist dessa fina foton, där hade säkert farten lugnat ner sig. Ha det bra, även i vårt kalla väder.

    SvaraRadera