Google+ Followers

söndag 28 juli 2013

Hemma hos blommorna

Jahaps...då var 6 veckors semester förbi och skäritrollen har återvänt till stadsdjungeln ! (..och bokstavligt talat djungel, för så ser det ut i trädgården här hemma) Vi har haft riktigt skön semester blandat med avkoppling, resa och små sysslor som kännts bra. Det är väl så en semester ska vara, tycker jag i alla fall !
Idag har vi dessutom fått avsluta semestern med att känna oss stolta över den här stilige gudsonen som blev konfirmerad !

Grattis Robert !
Nåväl efter att suttit i kyrka och sedan fått äta av alla läckerheter på konfirmandens kaffebord kändes det bra att få gå ut i "djungeln" och börja röja lite. Gräsklippare och trimmare kom fram och efter några svettiga timmar ser man skillnad på blomland och gräsmatta nu ! Oj så roligt de var att pyssla i trädgården igen och jag kunde inte låta bli att fotografera lite blomsterprakt.

Kryddor och ringblommor har växt ihop !

Vinbären mognar

Klematisen blommar

och klättrar på stegen

Vindan trivs i solen

Humlen klättrar högt i år

ännu en klematis

Malva i fin rosa

Violer växer mitt i gruset bredvid trappan...hm de får nog vara där !
 Även inne verkar blommorna trivas

Svartöga klättrar upp i taket

och Mårbackan blommar fint i kvisten !
Alltså allt är frodigt och fint och jag är så glad att jag valt sådana blommor till min trädgård som är som finast nu på sensommaren, så får man njuta av dem då man är hemma.
Själv har jag också blivit "frodig" och det njuter jag inte alls av, men det är bara att bita ihop och försöka komma igång med ett hälsosammare och aktivare liv nu då vardagen är här igen ! Med motion och goda råd och tips av min svägerska och dietisten Mia på Tasteline ska vi nog få ordning på frodigheten igen ! Ha ha det är bra att vara optimist och det är jag ju ! Så nu ut på en promenad med min hund och gubbe, de behöver det också !! Sen ska jag packa jobbväskan !

God fortsättning på sommaren och 
lycka till på jobbet imorgon
 alla vi som börjar !

Hej å hå 
kämpa på !

Carina

1 kommentar:

  1. Hej,
    Kolla gärna in fler recept på www.mathem.se, där kan du även få varorna hemkörda till din dörr!
    Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar!
    Matglada hälsningar /MatHems Kundtjänst

    SvaraRadera